Tehokas työkalu työvuorosuunnitteluun ja palkanlaskennan tueksi

TyövuoroVelhon selainpohjaisuuden ansiosta ohjelman käyttö ei ole paikkasidonnaista eikä vaadi erillisten ohjelmien asentamista.

Tilaa demo

Kaikki tarvittava tehokkaaseen työvuorosuunnitteluun

Ohjelma on käytettävissä missä vain, milloin vain

Ohjelma on käytettävissä missä vain, milloin vain

TyövuoroVelhon selainpohjaisuuden ansiosta ohjelman käyttö ei ole paikkasidonnaista eikä vaadi erillisten ohjelmien asentamista.

Käyttö tapahtuu suoraan selaimesta, joten työvuorojen suunnittelu ja tarkastelu onnistuu, kun käytössäsi on toimiva internetyhteys.

Työvuorokohtaisten vahvuuksien seuranta

Vahvuuksien seurannan avulla voidaan tarkastella eri työvuoroissa olevaa miehitystä. Näin voidaan varmistaa, että resurssit kohdistuvat oikein; paikalla on tarpeeksi työntekijöitä ja toisaalta vältetään myös mahdollinen ylimiehitys.

Oletuspohjat ja kiertävät työvuorolistat

Jos yrityksen työvuoroissa on toistuvuutta, TyövuoroVelhoon voidaan luoda valmiita oletuspohjia tai kiertäviä työvuorolistoja, joiden avulla työvuorosuunnittelu nopeutuu ja tehostuu entisestään, eikä vuoroja tarvitse aina suunnitella alusta asti uudelleen.

Työvuorokohtaisten vahvuuksien seuranta

Laskuvirheiden eliminointi

TyövuoroVelhon avulla voit eliminoida mahdolliset laskuvirheet. Kun työvuorot on kirjattu ohjelmaan, TyövuoroVelho pitää luotettavaa huolta laskelmista ja voit unohtaa laskukoneet ja muistilaput.

Tase ja tavoitetyöaika

TyövuoroVelhon avulla on helppoa seurata työntekijöiden tavoitetyöaikaa halutuilla jaksoilla ja varmistaa, että työntekijöille suunnitellaan sopivasti työtunteja. Tase-toiminto pitää huolen työaikapankin saldon seurannasta / tasoitusjakson tilanteesta. Se mahdollistaa myös aikahyvitysten hyödyntämisen ja toimialasta riippuen myös erilaisia vuorolisiä voidaan hyvittää vapaa-aikana.

Tilaa TyövuoroVelhon demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia

Työvuorovelho tehostaa työajanhallintaa, palkkatapahtumien ilmoittamista sekä työvuorojen suunnittelua suoraan selaimen kautta.

TyövuoroVelhoa käyttää yli 1400 yritystä edustaen useita eri toimialoja. Ohjelmallamme suunnitellaan 73000 työntekijän työvuorot.

Nykyaikainen työvuorosuunnitteluohjelma:

Lieksan seurakunta

Ohjelman selkeys, helppokäyttöisyys, soveltuvuus, reaaliaikaisuus ja ennen kaikkea nettipohjaisuus.

Heikki Nevalainen, Lieksan seurakunta

Kajaanin I apteekki

Aikaisemmin tein listat käsin ja tuntien laskeminen oli todella työlästä, tarve siis oli selvästi olemassa. TyövuoroVelhon ansiosta säästän aikaa
työvuorosuunnittelussa noin 8 tuntia kuukaudessa.

Satu Åkerman, Kajaanin I apteekki

MedInari Oy

Lopulliseen valintaan vaikutti ohjelman loogisuus, hinta ja ystävällinen sekä avulias palvelu.

Seija Rauhala, MedInari Oy

Kellokortilla reaaliaikaista työajanseurantaa

Ei kalliita investointeja

Ei kalliita leimauslaitteita

Kellokortin käyttöönottoa varten ei tarvitse hankkia kallista leimauslaitteistoa. Riittää, että käytössä on toimiva internet-yhteys. Työaikojen kirjaukseen soveltuu tavallisen tietokoneen lisäksi tabletti tai kosketusnäytöllinen älypuhelin.

Leimaukset

Kellokortilla voidaan kirjata normaalien töihintulo- ja lähtökuittausten lisäksi myös muita haluttuja seurantakohteita, kuten työntekijän työpäivän jakautuminen eri työpisteiden tai työajanlaatujen välille. Myös ruokatunti sekä erilaiset poissaolot, kuten vuosilomat, voidaan liittää kellokorttiin. Työntekijä pääsee tarkastelemaan myös aiempia leimauksiaan.

Leimausten muokkaus

Kellokortin leimaukset siirtyvät automaattisesti TyövuoroVelhoon esimiehen hyväksyttäviksi, jolloin voidaan vielä tehdä tarvittavia korjauksia. Myös työntekijöille voidaan tarvittaessa antaa tunnukset leimausten muokkauksia varten.

Mobiilikellokortti liikkuvaan työajanseurantaan

Mobiilikellokortin ja kosketusnäytöllisen älypuhelimen avulla voidaan tehdä työajanleimaukset kätevästi kentältä käsin. Puhelimen työpöydälle tallennettua linkkiä klikkaamalla aukeaa työntekijän henkilökohtainen leimausikkuna. Esimerkiksi matkustusajan tai projektipalaverin pituuden saa helposti kirjattua ylös pelkällä leimauksella.

Mobiilikellokortilla tehtyihin leimauksiin on tarvittaessa mahdollista liittää myös paikannus, jolloin esimies voi tarkastella, missä työntekijä on leimauksen suorittanut.

Kellokortin leimaukset siirtyvät automaattisesti TyövuoroVelhoon

Palkanlaskijan työpöydän avulla palkanlaskija saa kaiken TyövuoroVelho -asiakkaan palkanlaskentaan tarvittavan tiedon kätevästi samasta paikasta ja yhtenäisessä muodossa.

TyövuoroVelhosta löytyy valmiita liittymiä mm. seuraaviin palkanlaskentaohjelmiin:
Mepco, ProCountor, Tikon, Netvisor, Asteri, Econet, eFina, Fivaldi, Henix, Innova, Lemonsoft, Liksa, Maestro, Major Blue, Nova, Personec W / Wintime, Dateko, Populus, Sauma, Sonet / Status, Unes

Mepco HRM

Mepco HRM -kokonaisuus on suunniteltu työsuhteen elinkaaren kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen.

Lue lisää

Procountor

Procountorin avulla siirrät yrityksesi taloushallinnon kerralla sähköiseen aikaan! Kattava taloushallinto-ohjelmisto on käytössäsi yhdellä sopimuksella pilvipalveluna ja saat samalla käyttöösi.

Lue lisää

Tikon

Tikonin teho perustuu systemaattisiin kokonaisuuksiin ja ratkaisuihin, jotka vähentävät manuaalista työtä. Pankkiaineistojen sisäänluku, sähköisten viranomaisraporttien lähettäminen.

Lue lisää

Miksi valita TyövuoroVelho?

TyövuoroVelhon asiakastuki on saanut vuosi toisensa jälkeen asiakkailta kiitosta erinomaisesta ja laadukkaasta palvelusta. Asiantunteva henkilökuntamme on tavoitettavissa arkisin toimistoaikana, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa avunsaanti on nopeaa.

Ohjelmasta saadaan suoraan kaikki palkanlaskentaan tarvittavat tiedot. TyövuoroVelho laskee valmiiksi eri työehtosopimusten mukaiset lisiin oikeuttavat tunnit, jonka jälkeen tiedot tarvitsee vain lähettää palkanlaskentaan. Asiakkaan halutessa voidaan sähköistää koko prosessi työvuorosuunnittelusta palkanlaskentaan, jolloin palkanlaskija voi noutaa tiedot sähköisessä muodossa.

Vahvuuksien seurannan avulla voidaan tarkastella eri työvuoroissa olevaa miehitystä. Näin voidaan varmistaa, että resurssit kohdistuvat oikein; paikalla on tarpeeksi työntekijöitä ja toisaalta vältetään myös mahdollinen ylimiehitys. Työvuoroja voidaan suunnitella joustavasti eri toimipisteisiin ja työntekijöiden vaihtelu eri toimipisteiden välillä on helppoa ja selkeää.

TyövuoroVelhossa on mahdollista antaa työntekijöille oikeuksia tarkastella työvuorolistoja, jättää työvuoro- /lomatoiveita, tai tarvittaessa jopa suunnitella omia työvuoroja. Työntekijöille voidaan myös antaa oikeudet kirjata omat toteutuneet työtuntinsa. Työntekijäoikeuksia on mahdollista räätälöidä eri henkilöille tarpeen mukaan.

Jos työvuoroissa on toistuvuutta, TyövuoroVelhoon voidaan luoda valmiita oletuspohjia tai kiertäviä listoja. Vuoroja ei tarvitse aina suunnitella alusta asti uudelleen ja työvuorosuunnittelu nopeutuu ja tehostuu entisestään.

TyövuoroVelhon avulla on helppoa seurata työntekijöiden tavoitetyöaikaa halutuilla jaksoilla ja varmistaa, että työntekijöille suunnitellaan sopivasti työtunteja. Tase-toiminto pitää huolen työaikapankin saldon seurannasta. Se mahdollistaa myös aikahyvitysten hyödyntämisen ja toimialasta riippuen myös erilaisia vuorolisiä voidaan hyvittää vapaa-aikana.

TyövuoroVelhoon voidaan liittää lisäpalveluna selainpohjainen kellokortti, jonka avulla toteutuneet työtunnit voidaan tehtyjen työaikaleimausten perusteella viedä ohjelmaan. Kellokortti mahdollistaa reaaliaikaisen työajanseurannan ilman kalliita leimauslaitteita, joko mobiilisti tai kiinteästä työpisteestä.

TyövuoroVelho toimii myös erinomaisena arkistona työntekijätietojen ja työvuorohistorian suhteen; kaikki tieto on nopeasti haettavissa ja selainpohjaisuuden ansiosta aina mukana.

Ohjelman käyttöympäristö ja palveluiden ylläpito on turvattu 24 tuntia vuorokaudessa. Ohjelman tiedoista otetaan varmuuskopioita useita kertoja päivässä, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia tietojen säilymisestä. Kaikki tietoliikenne asiakkaan ja TyövuoroVelhon välillä liikkuu salattuna, aivan kuten verkkopankkeja käytettäessä.

Yhteys

Liisa O´Carroll

Liisa O’Carroll

Myynti- ja markkinointijohtaja
Puhelin: 040 028 0238
liisa@tyovuorovelho.com

Ota yhteyttä

Lauri Nevalainen

Lauri Nevalainen

Etelä-Suomen aluejohtaja
Puhelin: 040 021 9804
lauri@tyovuorovelho.com

Ota yhteyttä

Kati Sauranen

Tuoteasiantuntija
Puhelin: 040 143 6937
kati@tyovuorovelho.com

Ota yhteyttä

Petteri Nenonen

Petteri Nenonen

Toimitusjohtaja
Puhelin: 040 526 1825
petteri@tyovuorovelho.com

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä - Kerromme mielellämme lisää TyövuoroVelhostaBack to top